E: Mikkel@viufboligservice.dk | T: 27 14 28 14

medbyg_stor

Ud over at tilbyde udførelse af store og små bygge- og renove- rings projekter, så tilbyder jeg også min hjælp som en del af Jeres eget byggeprojekt. Under en større renovering af hus eller have, så har jeg oplevet at folk har spurgt efter min hjælp til blot en del af projektets omfang og dette gør jeg naturligvis også med glæde.
Omvendt har jeg også oplevet, at kunder har tilbudt hjælp som arbejdsmand, hvis der eksempelvis skal graves meget eller slæbes mange materialer. Alt det som folk selv gør, skal naturligvis mod- regnes slutprisen og der er ofte en del at hente.
Som en del af muligheden for at lave et medbyggeprojekt, tilbyder jeg også assistance omkring anlægning af fliser på terrasser og indkørsler. Mange giver udtryk for at kunne lægge fliser selv, men har ikke overskuddet til at grave jord af og smide gruset ud. Jeg tilbyder med glæde at grave af, bortskaffe jord, udlægge grus med vibrering og efterlade arbejdet derfra til dig selv.
Under disse medbyg- geprojekter tilbyder jeg naturligvis stadig mine rabatter, som jeg har hos alle mine leverandører.
Jeg skriver blot dette til info for dem, som selv går med en byggemand i maven, men som måske mangler tid i hverda- gen til hele projektets omfang.